12
Јул

Захваљујући успешној сарадњи са локалном самоуправом, председником општине Владицом Марковић и другим представницима општинских власти, овог лета смо добили средства за уређење игралишта за децу у дворишту вртића.

 

Игралиште је опремљено са клацкалицама, тобоганом, кућицама и другим справама, те је наш вртић поред изузетног унутрашњег уређења сада добио и нови квалитет спољашњим уређењем.

11
Јул

Овогодишње Петровданске свечаности, поводом општинске славе Петровдан, улепшали смо и обогатили и ми из предшколске групе Владимирци.

 

Дан уочи Петровдана, на импровизованој позорници испред зграде Дома културе уизвели смо представу "Вашар у Владимирцима".

Текст је по чувеној поеми "Вашар у Тополи" - Добрице Ерић, за извођење у вртићу приредила и прилагодила васпитачица Нада Јездимировић ....

3
Јул
Стручни сусрети васпитача у Пожаревцу

Васпитачице наше Установе Драгица Бабић и Неда Трифуновић, уз помоћ и подршку директорке и колегиница, аутори су пројекта "Ту се шетала глава шећера" којим су нашу Установу представиле на Међународном кампу "Кругови пријатељства" одржаном у Пожаревцу од 27.јуна до 3. јула 2011. године.

 

Контакт информације

Светог Саве 74
15225 Владимирци
Телефон: (015) 513 286
Директор: (015) 513 532
Eлектронска пошта: centarpuvlad@open.telekom.rs

____Занимљивости

Преузмите занимљиве садржаје

Овде се могу погледати и преузети разне публикације, видео снимци и други едукативни садржаји

Препоручени претраживачи за прегледање страница на сајту

Сафари