11
Јул

Овогодишње Петровданске свечаности, поводом општинске славе Петровдан, улепшали смо и обогатили и ми из предшколске групе Владимирци.

 

Дан уочи Петровдана, на импровизованој позорници испред зграде Дома културе уизвели смо представу "Вашар у Владимирцима".

Текст је по чувеној поеми "Вашар у Тополи" - Добрице Ерић, за извођење у вртићу приредила и прилагодила васпитачица Нада Јездимировић ....

9
Јун
Маскенбал
Место: Владимирци

Уместо "велике" Завршне приредбе предшколских група ове године смо организовали велику "Журку под маскама", на тргу испред зграде Библиотеке у Владимирцима.

 

Учествовали су сви предшколци из Установе - њих око 200 са својим васпитачима.

 

Свака група је имала слободу избора маске, а у "посао" око маскирања, довожења деце и помоћи васпитачима активно се укључила већина родитеља ....

30
Дец

Сваке Нове године се трудимо да деци омогућимо да погледају неку занимљиву новогодишњу представу и да им Деда Мраз подели пакетиће. Некад се ангажује нека драмска трупа, аниматор и сл.

 

Неколико година раније васпитачи из Установе су припремали и изводили представе. Ове године представу су извели студенти Струковне школе за образовање васпитача – Шабац . . . .

.

Контакт информације

Светог Саве 74
15225 Владимирци
Телефон: (015) 513 286
Директор: (015) 513 532
Eлектронска пошта: centarpuvlad@open.telekom.rs

____Занимљивости

Преузмите занимљиве садржаје

Овде се могу погледати и преузети разне публикације, видео снимци и други едукативни садржаји

Препоручени претраживачи за прегледање страница на сајту

Сафари