10
Авг
Јаловичка ликовна колонија
Место: Јаловик, Владимирци
Дечја радионица у оквиру ЈЛК

Учествовали смо на Дечјој радионици у оквиру Јаловичке колоније .

У среду 10. августа 2011. провели смо дан у Јаловику бавећи се различитим ликовним активностима : сликањем, цртањем, вајањем.

Кроз радионице су нас водиле Дарија Гордић - Милинковић и Ђенадија Шујић.
Активност смо реализовали у сарадњи са Библиотеком "Диша Атић" Владимирци.

12
Јул

Захваљујући успешној сарадњи са локалном самоуправом, председником општине Владицом Марковић и другим представницима општинских власти, овог лета смо добили средства за уређење игралишта за децу у дворишту вртића.

 

Игралиште је опремљено са клацкалицама, тобоганом, кућицама и другим справама, те је наш вртић поред изузетног унутрашњег уређења сада добио и нови квалитет спољашњим уређењем.

11
Јул

Овогодишње Петровданске свечаности, поводом општинске славе Петровдан, улепшали смо и обогатили и ми из предшколске групе Владимирци.

 

Дан уочи Петровдана, на импровизованој позорници испред зграде Дома културе уизвели смо представу "Вашар у Владимирцима".

Текст је по чувеној поеми "Вашар у Тополи" - Добрице Ерић, за извођење у вртићу приредила и прилагодила васпитачица Нада Јездимировић ....

3
Јул
Стручни сусрети васпитача у Пожаревцу

Васпитачице наше Установе Драгица Бабић и Неда Трифуновић, уз помоћ и подршку директорке и колегиница, аутори су пројекта "Ту се шетала глава шећера" којим су нашу Установу представиле на Међународном кампу "Кругови пријатељства" одржаном у Пожаревцу од 27.јуна до 3. јула 2011. године.

27
Јун

Наше другарице Наталија и Оља са васпитачицом Ољом Ристић и директорицом Зорицом Милошевић учествовале су на Дечјој креативној радионици у Власотинцу од 27. јуна до 1. јула 2011. године.

 

Тема овогодишње радионице је била "Животиње и њихова станишта", а водитељ је била ликовни педагог Мирјана Димитријевић из Београда ....

9
Јун
Маскенбал
Место: Владимирци

Уместо "велике" Завршне приредбе предшколских група ове године смо организовали велику "Журку под маскама", на тргу испред зграде Библиотеке у Владимирцима.

 

Учествовали су сви предшколци из Установе - њих око 200 са својим васпитачима.

 

Свака група је имала слободу избора маске, а у "посао" око маскирања, довожења деце и помоћи васпитачима активно се укључила већина родитеља ....

20
Мај
Дана 20. маја 2011. организовали смо једнодневни излет на Аду Циганлију.

На излет су ишла сва деца из Установе, њих око 200, осим најмлађих - деце из млађе јаслене групе.

 

Дан смо провели уживајући у представи "Робинзон Крусо", вожњи возићем и играма са аниматорима као и у слободној игри на многобројним игралиштима .

21
Апр
Ускрс
Место: Владимирци


Поводом великог хришћанског празника Ускрса у Установи је спроведена велика акција прављења ускршњих украса и шарања јаја.

 

Све ускршње радове смо понудили на продају на продајној изложби коју смо организовали у парку испред зграде Конак у Владимирцима, у центру Прова и испред вртића у Дебрцу .....

21
Мар
Карневал цвећа
Место: Владимирци


У част доласка пролећа предшколци из предшколске групе Владимирци са васпитачицом Надом Јездимировић организовали су „Карневал цвећа“ првог дана пролећа 21.03.2011. са идејом да се пролећни дух осети у нашем месту.

 

За ту прилику су направили „пролећне шешире“ и „пролећне венчиће“ којима су украсили главе.

30
Дец

Сваке Нове године се трудимо да деци омогућимо да погледају неку занимљиву новогодишњу представу и да им Деда Мраз подели пакетиће. Некад се ангажује нека драмска трупа, аниматор и сл.

 

Неколико година раније васпитачи из Установе су припремали и изводили представе. Ове године представу су извели студенти Струковне школе за образовање васпитача – Шабац ....

.

8
Окт
Дечја недеља
Место: Владимирци

Прва недеља у октобру се традиционално обележава као „Дечја недеља“ посебним активностима на нивоу целе Установе.

 

Ове године поред осталих активности деца су имала прилику да виде позоришну представу „Три прасета“ у извођењу драмске групе из Београда, која се одржала у среду 06.10.2010. у сали Дома културе у Владимирцима. Петак 08.10.2010.је одређен као „Спортски дан“ па су се деца из целе Установе такмичила у различитим дисциплинама.

.

 

 

Контакт информације

Светог Саве 74
15225 Владимирци
Телефон: (015) 513 286
Директор: (015) 513 532
Eлектронска пошта: centarpuvlad@open.telekom.rs

____Занимљивости

Преузмите занимљиве садржаје

Овде се могу погледати и преузети разне публикације, видео снимци и други едукативни садржаји

Препоручени претраживачи за прегледање страница на сајту

Сафари